SHOWREEL

Jeg har fået lov at lave enormt mange forskellige ting igennem mit arbejde - alt fra skæve kampagner med Bodil Jørgensen og geder til at møde og fortælle om ofre for landsminer i Myanmar og Talenter i den kenyanske flygtningelejr Kakuma. 

Kampagnevideo for Folkekirkens Nødhjælp til kampagnen Giv en Ged

Videoen er optaget i en lille landsby i det nordlige Malawi, hvor jeg i nogle dage besøgte Moses og hans kone Emirita. Deres lille hytte lå med udsigt til den mest fantastiske solnedgang. Moses og Emirita har seks børn og lever et liv med hårdt arbejder i marken, i Malawi, et af verden allerfattigste lande, hvor op mod 85 procent af befolkningen lever af landbrug.

Video for Folkekirkens Nødhjælp

Gaza er et af de mest specielle steder, jeg nogensinde har været. Jeg blev mødt af masser af liv, en enorm gæstfrihed, men også af historier om et liv bag en mur, som meget få får lov at komme ud på den anden side af.

Online-TV-show for Folkekirkens Nødhjælp

I efteråret 2016 fik nogle kollegaer og jeg den ide at lave en online-TV-udsendelse af en talentkonkurrence i den kenyanske flygtningelejr Kakuma. At møde håb og drømme og et brændende ønske om at vise sig frem som noget andet og mere end flygtning er stadig noget af det mest fantastiske, jeg har været med til at opleve og sætte levende billeder på. Videoen her er tredje og sidste afsnit af "Kakuma har Talent" 

Frivillig-video for Kræftens Bekæmpelse

Michael kendte alle. Og jeg mener ALLE. Jeg fulgte ham rundt i hans lokalsamfund en hel dag, og til sidst holdt jeg op med at tælle antallet af gange, vi stoppede for at snakke med folk. På et tidspunkt stoppede vi midt en vej, (vi holdt en til siden) fordi en modkørende var en Michael kendte, og de skulle lige sige hej. Michael er en ener i et lille lokalsamfund som fuldstændig fejede benene væk under mig på grund af deres fantastiske sammenhold og vilje til at smide hvad de havde i hænderne, når der var noget godt, de kunne gøre for nogle, som havde det sværere end dem selv. 

Kampagnevideo for Folkekirkens Nødhjælp

Drengene på videoen hedder God og ??. De er fra det nordlige Malawi, hvor jeg besøgte deres familie i nogle dage. Vi legede og snakkede og jeg viste dem en video med Star Wars, som jeg legede, da jeg var på deres alder. De så den flere gange, og så lavede vi den lille scene med dem. Jeg klippede den hjemme i Danmark og min kollega Francis fra Malawi kørte forbi drengene med et kamera og viste dem videoen. Et par år senere vendte jeg tilbage og besøgte drengene, og de grinede og grinede af ham den mærkelige hvide mand med videoen. ​​​​​​​

Social Medie video for Kræftens Bekæmpelse

Mødet med Tirsah, der har været ramt af lymfekræft, var noget af det mest inspirerende, jeg har prøvet meget længe. At opleve styrken hos en pige i den alder og ikke mindst hendes venners styrke og støtte, var noget helt helt specielt.

Back to Top